• Modele de case cu acoperis intr-o singura apa

  by  • February 17, 2019 • Uncategorized

  Nu suntem o Familie Mare. Doi copii. Suntem putini, Dar Buni… ” Familie mica, Casa mica! Ne simtim Mereu aproape si avem, cu toate acestea, fiecare sont Camera lui. Pentru ca o Casa mica nu inseamna si lipsa de spatiu. Avem si Living, chiar si doua Bai, Hol si Terasa. Catelul sont casuta lui, CEA mica, DIN curte. Pisica e peste tot. O Casa mica nu inseamna neaparat si multe constrangeri sau mai putine elegeri de facut in privinta stilului. Putem avea o Casa mica cu acoperis plat, drept sau Poutine inclinat, in Stil contemporain sau putem opta pentru un acoperis clasic, “in doua APE”. O Familie mica si fericita intr-o Casa mica si spatioasa, Care inseamna si cheltuieli mai mici! Si nu ne referim aici doar la cheltuielile pentru ridicarea casei, Care se fac o singura Data, ci trebuie sa tinem CONT in primul rand de cheltuielile viitoare cu intrétinerea casei, cheltuieli care vor fi Lunare.

  Pentru o Casa mica avem nevoie si de un proiect pe masura, adica un proiect de Casa ieftin! Cas MICI inseamna si planuri de cas mai mici si ieftine. . Idei de case fără etaj – casă de lemn pentru de lãă Podul casei se poate folosi ca alt spaţiu de depozitare. În cazul unui Teren cu înclinaţii mai accentuent garajul se poate amplasa la SUBSOL. Spaţiul de locuit Zi/noapte este despărţit şi Optim repartizat. PE lângă faptul că sunt mai ieftin de construit, toate lucrările de Întreţinere şi reparaţie ce se vor efectua pe viitor vor Costa semnificativ mai puţin decat în cazul unei cas Cu etaj. Évidente, este cu mult mai simplu şi mai ieftin să încălzeşti o casă fără etaj, iar pierderile de căldură sunt reduse mult mai uşor în cazul caselor dispuse Cât mai simplu, PE un singur nivel. Aerul cald circulă în mod firesc, lejer Când avem Casa proiectată Într-o astfel de manieră. Un proiect superbe, Cu 3 dortoirs şi un living uriaş de aproape 33 de MP, sont 2 Băi, holuri, spaţii de depozitare, terase pe toate laturile casei. Fie că vorbim de inexistenţa riscului de a cădea PE scări, de rezistenţa în cazul unui cutremur sau de posibilitatea de a évacua Rapid Casa în situaţia nefericită a producerii unui incendiu, o casă fără etaj este cu mult mai sigură faţă de o casă cu etaj. Aceasta este o casă ideală pentru cei care au copii MICI, neexistând riscul accidentării Lor. .

  1. lipsa spaţiului – în cazul în Care aveţi o Familie numeroasă, o casă fără etaj nu este tocmai cea mai Bună idee. Pentru a putea extinde construcția PE orizontală este necesar să dispuneţi de mai mult Teren, CEEA CE poate fi fie prea costisitor, fie imposibil de realizat datorită poziţiei terenului actual. Ideea de casă fără etaj se dovedeşte a fi o variantă cu mult mai ieftină faţă de cele pe mai multe niveluri, Dar şi mai simplu de întreţinut. Nu în ultimul rând, în cazul caselor fără etaj arhitecţii se simt mai Liberi în a alege să proiecteze camere mult mai înalte, Dar şi în CEEA CE priveşte Amenajarea unui spaţiu Mare, Luminos şi aerisit. Dacă alegeţi ideea de a construi o casă fără etaj vă veți putea Muta în EA mult mai Rapid decat în cazul în care ar trebui să aşteptaţi pentru finalizarea unei case cu etaj. 2. un numar redus de b ăi – acesta poate fi un dezavantaj, în Special Dacă fiecare Membru al Familiei AR vrea să dispună de propria baie. Această căsuţă fără etaj se doreşte a fi o casă de de, ideală pentru a fi amplasată PE malul unui lac, la Mare sau la munte.

  About

  Posted with lots of love!!!